Ons bedrijf kenmerkt zich door de korte lijn en snelle actie!

Kelderbouw

Sterk in kelders, vloeren en funderingen zowel zakelijk als particulier.

Bekijk projecten

Speciale projecten

Ook voor speciale projecten kunt u bij ons terecht.

Bekijk projecten

Funderingen

Zonder goede fundering wordt het niks met een gebouw of kunstwerk. 

Bekijk projecten

Vloeren

Specialist in het beton storten en monolith afwerken.

Bekijk projecten

WETO Betonwerken BV is een zusterbedrijf van Bouwbedrijf Wim Top BV. WETO is gespecialiseerd in het bouwen van betonnen kelders.  Bij ruimtegebrek wordt er vaak gedacht aan een uitbouw of een extra verdieping. Maar een kelder behoort ook tot de mogelijkheden. Een kelder bied net even de extra ruimte die altijd van pas komt. Het voordeel van een kelder is dat er in het zicht niks tot nauwelijks wat veranderd. En toch beschikt u dan over die extra ruimte.

Natuurlijk heeft u voor een kelder wel de nodige vergunningen nodig. Samen met u als opdrachtgever en eventueel een architect zorgen wij voor de vergunningen, tekeningen en berekeningen en andere gegevens  die nodig zijn voor uw kelder, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Waarvoor kunt u een kelder gebruiken?

Agrarisch gebied
Bij een kelder op agrarisch gebied kunt u bijvoorbeeld denken aan een mestkelder. Ook extra opslagruimte en eventueel plek voor grote machines en installaties behoren tot de mogelijkheden.

Utiliteitsbouw
Bij utiliteitsbouw wordt de kelder vaak gebruikt als garage. Zo heeft u minder grond nodig waar bezoekers en medewerkers kunnen parkeren, maar kan toch iedereen de auto kwijt. Ook hier kunt u de kelder natuurlijk gebruiken voor opslag en eventueel installaties.

Woningbouw
Bij een kelder in de woningbouw zijn een tal van mogelijkheden. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld een garage, een wijnkelder, een fitnessruimte, een kantoorruimte aan huis, een relaxruimte of misschien wel een kelder met zwembad.

Maar is een kelder niet heel erg donker?

Vaak wordt er bij een kelder aan een donkere, beetje muffe oude ruimte gedacht. Maar de technieken van deze tijd bieden veel meer dan alleen maar een donkere kelder. U kunt bijvoorbeeld diverse Koekoeks plaatsen die zorgen voor voldoende daglicht. Ook is het mogelijk om de kelder  slechts gedeeltelijk onder de grond te plaatsen.

Wilt u meer informatie over onze kelders? Neem dan gerust contact met ons op. 

Bouwend Nederland               Erkend leerbedrijf